Χαμός στα Social Media με τα τρολς – "Πέθαναν" τη Μαντόνα αντί για τον Μαραντόνα

0
170

Οι φίλαθλοι του αθλητισμού και ειδικότερα του ποδοσφαίρου θρήνησαν χθες  Τετάρτη μετά το θάνατο του θρύλου του ποδοσφαίρου Ντιέγκο Μαραντόνα, του οποίου όμως το επώνυμο οδήγησε πολλούς κοινωνικά μέσα να νομίζουν ότι πέθανε η βασίλισσα της ποπ μουσικής Μαντόνα είχε πεθάνει.

Ο Μαραντόνα, 60 ετών, είχε υποβληθεί σε θεραπεία για θρόμβο αίματος νωρίτερα αυτό το μήνα και υπέστη εγχείρηση εγκεφάλου. Σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη καρδιακή προσβολή ενώ ανάρρωνε στο σπίτι και πέθανε την Τετάρτη.

Ενώ πολλοί χθες παρακολουθούσαν και σχολίαζαν  για την ζωή του «Maradona στο Twitter, άλλοι απέδειξαν πόσο λίγα γνώριζαν γι ‘αυτόν, καθώς πίστευαν ότι πέθανε η ποπ τραγουδίστρια Madonna. Κάποιοι έφτασαν στο συμπέρασμα ότι ήταν η τελευταία ψευδή αναφορά για το θάνατο της τραγουδίστριας  που έκανε τ  «Maradona» τόσο δημοφιλές.

Το όνομα της Μαντόνα έγινε trending μόλις είχαν αρχίσει αρκετές αντιδράσεις, με εκείνους που αναγνώρισαν τη σύγχυση να απογοητεύονται από το χάος που δημιουργήθηκε . Άλλοι, εν τω μεταξύ, απλώς χρησιμοποίησαν την ευκαιρία για να ξεκινήσουν το trolling

«Όλα αυτά τα αστεία για το θάνατο της Μαντόνα και τη σύγχυση με το όνομα Μαραντόνα αποδεικνύουν για άλλη μια φορά ότι το Διαδίκτυο είναι ένα κακό μέρος», έγραψε ένας χρήστης.

Πηγή: Sigmalive

Πηγή: skai.gr