Χαλκιδική: Κυκλοφοριακά προβλήματα από την κακοκαιρία – Που έχει διακοπεί η κυκλοφορία

0
30

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία έχει προβλέψει σταδιακή εξασθένηση των καιρικών φαινομένων από αργά το απόγευμα και βελτίωση τις βραδινές ώρες

Κυκλοφοριακά προβλήματα σε επαρχιακούς δρόμους της Χαλκιδικής άφησε πίσω της η έντονη κακοκαιρία που έπληξε, κυρίως χθες, Σάββατο 17 Ιουνίου, τον νομό.

Λόγω της έντονης βροχόπτωσης που σημειώθηκε έχει διακοπεί σήμερα η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Αγίου Παύλου-Νέας Γωνιάς και στην Παραλία Καλυβίων, ενώ από χθες η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από παρακαμπτήριους δρόμους σε τέσσερα σημεία του επαρχιακού και δημοτικού οδικού δικτύου. Συγκεκριμένα:

– Στην επαρχιακή οδό Διονυσίου-Παραλία Διονυσίου.

– Στην επαρχιακή οδό Παραλίας Διονυσίου-Ν. Φλογητών.

– Στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ορμύλιας-Βραστάμων.

– Στο 1ο χιλιόμετρο της δημοτικής οδού που συνδέει το 7,5 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μουδανιών-Σιθωνίας με το Δημοτικό Διαμέρισμα Ολύνθου.

Στη Θεσσαλονίκη, τα κυκλοφοριακά προβλήματα που παρατηρήθηκαν χθες έχουν εξαλειφθεί και παραμένουν μόνο σε μικρές οδούς περιφερειακών δήμων.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία έχει προβλέψει σταδιακή εξασθένηση των καιρικών φαινομένων από αργά το απόγευμα και βελτίωση τις βραδινές ώρες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: skai.gr