Μπρα-ντε-φερ Αχτσιόγλου – Κασσελάκη για το debate

0
6

Η κ. Αχτσιόγλου ζητά έναν «ειλικρινή και ουσιαστικό διάλογο επί των διακριτών μας πολιτικών θέσεων για τον κοινό μας στόχο, την ανατροπή της δεξιάς κυβέρνησης»

Η διεξαγωγή debate εν όψει του β’ γύρου εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει το πεδίο διαφωνίας μεταξύ των δύο υποψηφίων, Έφης Αχτσιόγλου και Στέφανου Κασσελάκη.

Η βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε το πρωί σε τηλεοπτική της συνέντευξη ότι έχει ζητήσει από τους γραμματείς του κόμματος να γίνει ένα debate με τον κ. Κασσελάκη.

«Το ζήτησα από τους γραμματείς για να το ζητήσουν από τον κ. Κασσελάκη και να δούμε. Εγώ είμαι απολύτως ανοιχτή για το πότε να γίνει το debate, άλλωστε εγώ το ζήτησα» είπε η κ. Αχτσιόγλου μιλώντας το πρωί της Τρίτης στον ΑΝΤ1.

Η απάντηση του κ. Κασσελάκη ήταν αρνητική και δόθηκε μέσω Facebook: 

«Debate με τον Κ.Μητσοτάκη. Όπως εύστοχα έχει πει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος: Εμείς είμαστε σύντροφοι, όχι αντίπαλοι.

Με την Έφη η Σύγχρονη Αριστερά δε μας θέλει απέναντι, αλλά μαζί. Το «μαζί» που ζήτησαν 150.000 προοδευτικοί πολίτες στην κάλπη. Την καλώ σε κοινή περιοδεία.

Να πάμε ενωμένοι στην κοινωνία.»

Η κ. Αχτσιόγλου από την πλευρά της επέμεινε και ανταπάντησε: «Debate με τον Στέφανο Κασσελάκη. Ακριβώς επειδή είμαστε σύντροφοι. Για έναν ειλικρινή και ουσιαστικό διάλογο επί των διακριτών μας πολιτικών θέσεων για τον κοινό μας στόχο, την ανατροπή της δεξιάς κυβέρνησης.

Από σεβασμό στα χιλιάδες μέλη μας που θέλουν να μάθουν τις θέσεις μας. Όπως εύστοχα είχε πει ο Νίκος Παππάς: Θα ήταν τεράστιο λάθος να μη μιλήσουμε, με συντροφικότητα, μπροστά στους δημοκρατικούς πολίτες. Απαραίτητο το debate ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος».

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr