Μπούμερανγκ η δήλωση Ερντογάν για «αχαριστία» των νέων! Αγανάκτηση στην Τουρκία

0
72

Μπούμερανγκ φαίνεται να γυρίζει η δήλωση του Ταγίπ Ερντογάν περί «αχαριστίας» των νέων που «θέλουν να ξαπλώνουν για να κερδίζουν χρήματα», καθώς προκαλεί την αγανάκτηση των νέων, που είτε είναι άνεργοι είτε έχουν πενιχρούς μισθούς. 

Σημειώνεται ότι στην Τουρκία κάθε χρόνο 1 εκατ. νέοι καταγράφονται στους εκλογικούς καταλόγους, δηλαδή στις επερχόμενες εκλογές θα ψηφίσουν 5 με 6 εκατ. νέοι εκλογείς. Στην αντιπολίτευση μάλιστα επενδύουν στους νέους, ειδικά από πλευράς του Εκρέμ Ιμάμογλου εξηγεί ο Μανώλης Κωστίδης. 

«Δεν είμαστε αχάριστοι! Δεν υπάρχουν δουλειές! Ένα μήνα ψάχνω δεν υπάρχει δουλειά… Στην περίπτωση αυτή ποιος είναι ο αχάριστος;» δήλωσε μια κοπέλα σε τουρκικό κανάλι.

«Μετά από κόπο βρήκα εργασία μερικής απασχόλησης, αλλά η εργοδοσία κάνει τα πάντα για να μη δώσει το μισθό που αξίζουμε. Είναι σκλαβιά αυτό, δεν είναι τίποτα άλλο!» είπε μια άλλη κοπέλα. «Κανείς δε θέλει να ξαπλώνει και να κερδίζει χρήματα. Δίνουμε τα χρόνια μας στα πανεπιστήμια. Είμαι μηχανολόγος μηχανικός δεν θα ήθελα να γίνω σερβιτόρος» εξηγεί ένας τρίτος νέος. 
 

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: skai.gr