«Ατραξιόν» το αιωρούμενο μπαλκόνι ξενοδοχείου στη Συγγρού – Παραμένει στη θέση του για τρίτη ημέρα

0
17

Η αστυνομία έχει τοποθετήσει κορδέλες για να εμποδίζει τον κόσμο να διέρχεται από το σημείο μέχρι να απομακρυνθεί το σπασμένο μπαλκόνι από το ξενοδοχείο

Στον «αέρα» παραμένει για ακόμη μια ημέρα το τσιμεντένιο μπαλκόνι που έχει σπάσει και αποκολληθεί από την πρόσοψη ξενοδοχείου στη Λ. Συγγρού, βάζοντας σε κίνδυνο τους περαστικούς σε μια ιδιαίτερα τουριστική περιοχή κοντά στη Ακρόπολη.

Παρόλο που το επικίνδυνο συμβάν έγινε αντιληπτό το βράδυ περασμένης Παρασκευής 20 Ιανουαρίου, οι ιδιοκτήτες του κτιρίου δεν το έχουν απομακρύνει από το ξενοδοχείο είτε με τη συνδρομή της πυροσβεστικής είτε ειδικών συνεργείων.

«Έχουν εκκενωθεί σύμφωνα με πληροφορίες και τα διπλανά δωμάτια, ενώ να πούμε ότι έχει γίνει… θέαμα το μπαλκόνι. Έρχονται πολίτες και βγάζουν φωτογραφίες» μετέδωσε η ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Μαίρη Σκανδάλη, που βρέθηκε στο σημείο.

Η ζημιά σημειώθηκε σε ένα παλαιάς κατασκευής ξενοδοχείο στη Λ. Συγγρού, το οποίο παρά την αποκόλληση του μπαλκονιού συνεχίζει να λειτουργεί. Το ευτύχημα είναι ότι την ώρα που άγνωστο για ποιο λόγο έσπασε το τσιμέντο που το συγκρατούσε, δεν περνούσε κόσμος από το σημείο.

Η αστυνομία έχει τοποθετήσει κορδέλες για να εμποδίζει τον κόσμο να διέρχεται από το σημείο με το «αιωρούμενο μπαλκόνι» μέχρι να δοθεί οριστική λύση για την απομάκρυνσή του από το κτήριο.

Το ξενοδοχείο «Eλληνίς», όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του είναι ανακαινισμένο και έχει «κτιριακές εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών».

Πηγή: skai.gr