Απεργιακές συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας -Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

0
76

Στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας την Τετάρτη, η ΓΣΕΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση στην Αθήνα στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ ανάλογες συγκεντρώσεις θα γίνουν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας.

Με κεντρικό σύνθημα, “ο μισθός δε φτάνει, ο λογαριασμός δε βγαίνει” η Συνομοσπονδία διεκδικεί μεταξύ άλλων αύξηση των μισθών και μέτρα αντιμετώπισης της ακρίβειας, ώστε να υπάρξει αξιοπρεπής διαβίωση για όλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κλείσει η Σταδίου λόγω της πορείας, ενώ οι προσυγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ ανεβαίνουν από την Ομόνοια προς το Σύνταγμα.

Στην Κλαυθμώνος έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται τα σωματεία. Επίσης, έχουν κλείσει οι Λεωφόροι Βασιλίσσης Σοφίας και Βασιλίσσης Αμαλίας.

Ακινητοποιημένα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Ακινητοποιημένα όλη την ημέρα θα είναι τα Μέσα Σταθερής Τροχιάς (Μετρό, Ηλεκτρικός και Τραμ), σύμφωνα με απόφαση των σωματείων εργαζόμενων στην ΣΤΑ.ΣΥ.

Επίσης, ακινητοποιημένα θα είναι και τα τρένα, συμπεριλαμβανομένων και του Προαστιακού, καθώς και τα τρόλεϊ λόγω της συμμετοχής στην 24ωρη απεργία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών και της Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ αντίστοιχα.

Στα λεωφορεία θα πραγματοποιηθούν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 ως τη λήξη της βάρδιας σύμφωνα με απόφαση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ.

Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται γύρω στις 9:30 – 10:00 π.μ. ενώ τα τελευταία δρομολόγια αναμένονται από τις 20:00 ή νωρίτερα.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: skai.gr