Απάντηση Οικονόμου σε Τσίπρα για συντάξεις: «Ασέβεια και εξαπάτηση των συνταξιούχων ήταν ο νόμος Κατρούγκαλου που τις πετσόκοψε»

0
15

Η Κυβέρνησή μας, αντίθετα, πέτυχε την εκκαθάριση των εκατοντάδων χιλιάδων εκκρεμών συντάξεων, τη γρήγορη πλήρη απόδοσή τους και ήδη περνάμε στο στάδιο αύξησης των συντάξεων, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Οικονόμου

Απάντηση στα «πυρά» που εξαπέλυσε νωρίτερα σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας ο οποίος κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για «διπλή εξαπάτηση» των συνταξιούχων σχετικά με την περικοπή της 13ης σύνταξης και τα αναδρομικά από δώρα και επικουρικές συντάξεις που όπως είπε δε δόθηκαν, έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Ασέβεια και εξαπάτηση των συνταξιούχων ήταν ο νόμος Κατρούγκαλου, που πετσόκοψε τις συντάξεις, και οι τεράστιες καθυστερήσεις στην εκκαθάριση και απόδοση των συντάξεων» ανέφερε ο κ. Οικονόμου και συνέχισε: «Η Κυβέρνησή μας, αντίθετα, πέτυχε την εκκαθάριση των εκατοντάδων χιλιάδων εκκρεμών συντάξεων, τη γρήγορη πλήρη απόδοσή τους και ήδη περνάμε στο στάδιο αύξησης των συντάξεων. Αυτό είναι έμπρακτος σεβασμός και αναγνώριση προς τον συνταξιούχο. Ο κ. Τσίπρας, με την τακτική να υπόσχεται λαγούς με πετραχήλια, έχει την εντύπωση ότι μπορεί να ξαναξεγελάσει τους συνταξιούχους. Υπερτιμώντας τον εαυτό του υποτιμά τους πολίτες» κατέληξε. 

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr