Αντζελίνα Τζολί για το ναυάγιο στην Πύλο: «Αρρώστησα με αυτή την είδηση»

0
25

Το μακροσκελές μήνυμα της Αντζελίνα Τζολί για το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο

Την θλίψη της εξέφρασε η Angelina Jolie για το πολύνεκρο ναυάγιο ανοικτά της Πύλου με μια μακροσκελή ανάρτησή της (ιστορίες) στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το μακροσκελές μήνυμα της Angelina Jolie για το πολύνεκρο ναυάγιο: 
«Αρρώστησα με αυτή την είδηση. Κανένας δεν ρισκάρει τη ζωή του με αυτόν τον τρόπο, εκτός κι αν δεν έχει άλλη επιλογή. Ήξερα κάποιον που έχασε τη γυναίκα και την κόρη του, αφού παρέμεναν για ώρες στο νερό, κρατώντας τα κορμιά τους, σε μια προσπάθεια να παραμείνουν ζωντανοί. Ρώτησα γιατί να μπουν σε μια τόσο συνωστισμένη βάρκα αφού έδειχνε τόσο επικίνδυνη, και γιατί να το ρισκάρουν εξαρχής.

Μου απάντησε πως ήταν για χρόνια σε εμπόλεμη ζώνη να βοηθάει ως γιατρός. Έπειτα αποφάσισε να πάρει την οικογένειά του μακριά από τον πόλεμο σε μια συνοριακή χώρα όπου αντιμετώπισαν διακρίσεις. Δεν μπορούσαν να δουλέψουν, η κόρη του δεν μπορούσε να πάει σχολείο, η σύζυγος παρενοχλούνταν τακτικά και παρακαλούσε τον σύζυγό της να κανονίσει να μπουν σε βάρκα.

Η βάρκα τα κατάφερε μέχρι τα μισά. Μου είπε πως δυσκολευόταν πολύ να αναπνεύσει και όλοι ήταν τρομοκρατημένοι. Μετά τον χαμό της οικογένειάς του, αφιέρωσε τη ζωή του να βοηθάει άλλους σαν γιατρός. Δεν είναι κακός άνθρωπος, ούτε κακός πατέρας, Απλά δεν είχε επιλογές!», έγραψε -μεταξύ άλλων- η Angelina Jolie.

Jolie - Ναυάγιο στην Πύλο

Jolie - Ναυάγιο στην Πύλο

Jolie - Ναυάγιο στην Πύλο

Jolie - Ναυάγιο στην Πύλο

Jolie - Ναυάγιο στην Πύλο

Φωτογραφία άρθρου: Από την επίσκεψη της Jolie στους πρόσφυγες στο λιμάνι του Πειραιά τον Μάρτιο του 2016

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr