Ανδρουλάκης: Αγωνιζόμαστε από άκρη σε άκρη για να πάρει η Κρήτη το πολιτικό χρώμα που της ταιριάζει

0
46

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία στην Κρήτη

«Αγωνιζόμαστε απ’ άκρη σε άκρη της Κρήτης για να πάρει το νησί μας το πολιτικό χρώμα, που του ταιριάζει. Το πράσινο της κοινωνικής δικαιοσύνης και της εθνικής αξιοπρέπειας. Το πράσινο της ελπίδας και της προοπτικής», δήλωσε από τον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας που πραγματοποιεί στην Κρήτη. 

«Αγωνιζόμαστε με τον λόγο της αλήθειας, του συγκεκριμένου, για δίκαιη ανάπτυξη, για να λιγοστέψουν τα φορολογικά βάρη από τις πλάτες της μεσαίας τάξης και των πιο αδύναμων Ελλήνων» είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης, τονίζοντας ότι «έχουμε άλλες αγωνίες από τον κ. Μητσοτάκη. Όπως είδαμε τις τελευταίες μέρες, το μόνο που τον ενδιαφέρει, είναι να μην φορολογήσουμε τα υπερκέρδη των ολιγαρχών». 

«Αλλά, αλγεινή εντύπωση μου έχει προκαλέσει και η αλλαγή στάσης του ΣΥΡΙΖΑ, που πια δεν μιλά για φορολόγηση των υπερκερδών των τραπεζών», πρόσθεσε. 

Επίσης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ υπογράμμισε ότι «το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Παράταξη ήρθε για να μείνει, για να υπερασπιστεί μια Ελλάδα που θα δίνει ευκαιρίες στις νεότερες γενιές.  Μια Ελλάδα της αξιοπρέπειας. Μια Ελλάδα που θα είναι ισχυρή στην Ευρώπη. Αυτή την Ελλάδα θα ξαναδημιουργήσει η Δημοκρατική Παράταξη και το ΠΑΣΟΚ σ’ αυτή τη νέα εποχή».

«Και είμαι σίγουρος ότι στις 25 Ιουνίου, οι πολίτες θα αγκαλιάσουν ακόμη πιο δυνατά αυτή την προσπάθεια, που κάνουμε», κατέληξε λέγοντας ο κ.Ανδρουλάκης. 

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr