Ανδραβίδα: Η αποθήκη της φρίκης -Το τρέιλερ και το σχέδιο του δράστη για να εξαφανίσει τα θύματά του

0
164

Απόλυτα προμελετημένο φαίνεται πως ήταν το τετραπλό έγκλημα από το δράστη, στην Ανδραβίδα.

Το ilialive.gr αποκαλύπτει εικόνες από την αποθήκη της φρίκης, εκεί που ο δολοφόνος μετέφερε τις σορούς των θυμάτων με σκοπό να τα φορτώσει σε τρέιλερ και να τα “εξαφανίσει” στη συνέχεια, για να μη φανεί ως έγκλημα η απουσία της οικογένειας του Αρμάντο Κλότσι από την περιοχή.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών, ο δράστης μπήκε από την αποθήκη γκαράζ πίσω από το σπίτι που διέμενε η οικογένεια που φέρεται να του ανήκει και από εκεί μπήκε στο σπίτι της οικογένειας.

Ο δράστης σκότωσε με πιστόλι τον 32χρονο Αρμάντο Κλότσι και την 37χρονη σύζυγό του Μαρία ενώ βρίσκοταν στο κρεβάτι – σύμφωνα και με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Είναι πολύ πιθανό να τους εκτέλεσε ενώ κοιμόντουσαν και τα δύο μικρά παιδιά στην κούνια τους.

Κάτι που θα φανεί από τις λεπτομέρειες της ομολογίας του δράστη.

Στη συνέχεια φέρεται να έσυρε τις σορούς του πατέρα και της μητέρας στην αποθήκη για να τις τοποθετήσει πάνω στο τρέιλερ. Άλλωστε έτσι βρέθηκαν – σύμφωνα με αστυνομικές πηγές – τα δύο πτώματα από τους αστυνομικούς, ενώ και η σορός του αγοριού 2,5 ετών δίπλα στο τρέιλερ.

Ο δράστης παράλληλα φαίνεται να καθάριζε το χώρο από ίχνη αίματος ή άλλα στοιχεία που θα μπορούσαν να μαρτυρήσουν τι είχε γίνει.

Το σχέδιό του να εξαφανίσει τα τέσσερα πτώματα δεν κατάφερε να το ολοκληρώσει όταν ο 12χρονος γιος της οικογένειας έφτασε στην πόρτα και χτύπησε για να μπει μέσα συνοδευόμενος από φίλους του.

Τότε ο δράστης φαίνεται πως έφυγε πίσω από την αποθήκη βγαίνοντας στον παράδρομο που οδηγεί στο σπίτι του. Έτσι δεν κατάφερε να γίνει αντιληπτός από κανέναν και να διαφύγει από την περιοχή της Ανδραβίδας.

Σε αντίθετη περίπτωση φαίνεται πως θα τοποθετούσε τις τέσσερις σορούς στο τρέιλερ, θα καθάριζε το σπίτι και θα εξαφάνιζε την οικογένεια, με τρόπο τέτοιο ώστε να μην φαίνεται πως πρόκειται για έγκλημα.

Αυτές είναι οι εκτιμήσεις που υπάρχουν και στους κύκλους της αστυνομίας και μένει να επιβεβαιωθούν από τον φερόμενο ως δράστη.

Τους σκότωσε γιατί του χρωστούσαν ενοίκια

Οι διαφορές που χώριζαν τον 60χρονο μακελάρη της Ανδραβίδας με την οικογένεια του Αρμάντο Κλότσι βασίζονταν σε κάποια νοίκια και προστριβές για την διαμονή τους στο σπίτι ιδιοκτησίας του δράστη της τετραπλής δολοφονίας.

Δεν ήταν πρόσφατα, αλλά το τελευταίο διάστημα το μεταξύ τους κλίμα είχε επιβαρυνθεί. Την περασμένη Τετάρτη “γύρισε το μάτι του” όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς και αποφάσισε να κάνει το κακό. Στα πρώτα που φέρετε να είπε στους αστυνομικούς ο δολοφόνος, περιέγραψε την διαδρομή των πράξεων του, το κίνητρο που βασίστηκε στη μεταξύ τους διαφορά για τα νοίκια, το πως μπήκε στο σπίτι, το πως σκότωσε πρώτα τους γονείς.

Κάπου φαίνεται πως δεν είχε ξεκάθαρη εικόνα του τι θα κάνει, αλλά φάνηκε πως ήθελε να εξαφανίσει τα τις σορούς των δύο γονιών και των παιδιών, να καθαρίσει τα όποια ίχνη αίματος και να το κάνει να φανεί σα μια μυστηριώδης εξαφάνιση…

Μόνο που δεν υπολόγισε το 12χρονο, μεγαλύτερο γιο της οικογένειας που επέστρεψε σπίτι και άρχισε να αναζητά τους γονείς του όταν χτύπησε την πόρτα και δεν πήρε απάντηση.

Μέχρι εκείνη την ώρα ο δολοφόνος είχε μεταφέρει τις σορούς της μητέρας και του πατέρα στο τρέιλερ που υπήρχε στην αποθήκη ιδιοκτησίας του, εφαπτόμενη με το σπίτι που είχε νοικιάσει την οικογένεια Αλβανών και από εκεί είχε ανεμπόδιστη πρόσβαση σε αυτό.

Μετέφερε τη σορό του αγοριού ηλικίας 2,5 ετών όταν χτύπησε το κουδούνι από το 12χρονο. Ο δράστης αντιλήφθηκε πως θα αποκαλυφθεί, άφησε τη σορό στο έδαφος και έφυγε βιαστικά. Δεν είχε προλάβει να καθαρίσει τα αίματα από το κρεβάτι και το πάτωμα, ούτε να μεταφέρει και τη σορό του 1,5 έτους αγοριού, του μικρότερου παιδιού της οικογένειας.

Την ώρα που ο 12χρονος έμπαινε από ένα χαλασμένο παράθυρο στο σπίτι του, ανησυχώντας για την τύχη των δικών του, ο δράστης έφευγε από την αποθήκη για το σπίτι του.

Έτσι το παιδί βρήκε το μικρότερο αδερφάκι του ανάμεσα σε κηλίδες αίματος, δεν φαντάστηκε τι μπορεί να έχει συμβεί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του, αφού δεν έψαξε στην αποθήκη και βγήκε με το μωρό ζητώντας βοήθεια.

Όσο η προανάκριση προχωρά αναμένεται να γίνουν γνωστά περισσότερα στοιχεία και λεπτομέρειες για την υπόθεση.

Πηγή: Ilia Live

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: skai.gr