Αναβλήθηκε η δίκη για τη στυγερή δολοφονία της παιδοψυχιάτρου στο εφετείο Λαμίας

0
12

Σε πρώτο βαθμό ο δράστης είχε κριθεί ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης

Αναβλήθηκε επ’ αόριστον στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας η δίκη του δολοφόνου της 45χρονης παιδοψυχίατρου Θώμης Κουμπούρα τον Δεκέμβριο του 2016 στη Λαμία.

Αν και οι δικηγόροι της υπόθεσης είχαν λάβει σχετική άδεια από τους συλλόγους τους για να παρεβρίσκονται στη σημερινή εκδίκαση,  ένας εκ των τριών συνηγόρων υπεράσπισης αδυνατούσε να παραστεί λόγω κωλύματος υγείας.

Η έδρα πρότεινε την εκδίκαση της υπόθεσης την επομένη, ωστόσο δεν ήταν δυνατόν να παρεβρίσκεται ο ένας εκ των δικηγόρων της οικογένειας της Θώμης, ο Θέμης Σοφός λόγω άλλων υποθέσεων. Έτσι η δίκη αναβλήθηκε για ημερομηνία που θα οριστεί εκ νέου.

Οι δικηγόροι της αδικοχαμένης παιδοψυχιάτρου, Θέμης Σοφός και Ελευθερία Ψύλλου, έχουν ζητήσει από την Εισαγγελία Πειραιά και από το Ψυχιατρείο Κορυδαλλού, εξηγήσεις γιατί μετά από 6 χρόνια ο άνθρωπος που έκοψε με τόσο βίαιο τρόπο το νήμα της ζωής της χαμογελαστής Θώμης, εξακολουθεί και νοσηλεύεται στο Ψυχιατρείο και δεν εκτίει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, που του έχει επιβληθεί πρωτόδικα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Άμφισσας, κανονικά σε Κατάστημα Κράτησης.

Θυμίζουμε ότι στη δίκη σε πρώτο βαθμό ο δράστης της στυγερής δολοφονίας είχε κριθεί ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Πηγή: skai.gr