Αναγνωστόπουλος: Ελπίζω κάποτε να με συγχωρέσουν- Άνανδρο να «γύριζα την πλάτη» στην μητέρα της Καρολάιν

0
27

Ρεπορτάζ: Mάκης Συνοδινός

Kλείνοντας την μαραθώνια κατάθεση του ο κατηγορούμενος μίλησε για την πεθερά του λέγοντας ότι την θεωρεί πολύ σπάνιο άνθρωπο. 

«Αν αυτές τις 37 μέρες έφευγα θα είχα προδώσει διπλά τους κοντινούς μας ανθρώπους και την πεθερά μου. Δεν άντεχα να την κοιτάω και να την αγκαλιάζω κάθε μέρα. Αλλά το να γυρίσω την πλάτη μου σε αυτήν θα ήταν το πιο άνανδρο πράγμα. Ο κοινός λόγος για τον οποίο ζούσαμε ήταν η Λυδία. Η πεθερά μου με είχε σαν παιδί της. Το πιο σωστό μέσα σε μία τοσο λάθος κατάσταση ήταν να είμαι κοντά στους ανθρώπους. Φαίνεται υποκριτικό το να αγκαλιάζω την πεθερά μου αλλά δεν ήταν. Εκείνη ήξερε πόσο την αγαπούσα την κόρη της.».

Τότε από την έδρα του είπαν ότι η γυναίκα δεν μπορεί να είναι στο δικαστήριο κι αυτό το κάνει πολύ εύκολο για εκείνον καθώς και ότι δεν αντέχει να είναι εκεί και να τον αντικρύσει ενω ο κατηγορούμενος την αντίκρυζε και ας είχε σκοτώσει το παιδί της.

Ο Αναγνωστοπουλος απάντησε προς την έδρα:

«Δεν υπάρχουν αρκετά συγγνώμη. Ελπίζω κάποτε όλοι όσους πλήγωσα με τις πράξεις μου . (Η Καρολάιν και η Ροξουλα και οι γονείς της .).. Ελπίζω κάποτε να με συγχωρέσουν. Ελπίζω  ο θεός να με συγχωρέσει … Και όλοι οι άνθρωποι οι οποίοι υπέφεραν εξαιτίας μου και θα υποφέρουν χωρίς την Καρολάιν. Εγώ δεν θα με συγχωρέσω ποτέ» . Ειπε και δάκρυσε …

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: skai.gr