Αν και βασίλισσα έγινε η Καμίλα, το Twitter αποθεώνει την Νταϊάνα

0
39

Ακόμα και η μελλοντική βασίλισσα της Βρετανίας, Κέιτ Μίντλετον, απέτισε φόρο τιμής στην πεθερά της, φορώντας στην στέψη της Καμίλα τα σκουλαρίκια της Νταϊάνα

Στην χθεσινή τελετή στέψη του βασιλιά Κάρολου, η έως πρότινος βασιλική σύζυγος Καμίλα, εστέφθη με την σειρά της βασίλισσα. 

Όμως, ο λαός δεν ξεχνά και αποθεώνει στο Τwitter – ακόμα και το ελληνικό – την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα που, αν η ιστορία ήταν αλλιώς, θα στεφόταν αυτή βασίλισσα. 

Ακόμα και η μελλοντική βασίλισσα της Βρετανίας , Κέιτ Μίντλετον, απέτισε φόρο τιμής στην πεθερά της, φορώντας στην στέψη της Καμίλα τα σκουλαρίκια της Νταϊάνα 

kate midleton

Στην τελευταία δημοσκόπηση που έγινε την Παρασκευή- πριν τη στέψη του Κάρολου – για τα πιο δημοφιλή μέλη της βασιλικής οικογένειας η Καμίλα ήταν μόλις στην 7η θέση, με 38%.

Ο Κάρολος επίσης φάνηκε ότι δεν έχει κερδίσει την συμπάθεια των υπηκόων του καθώς βρέθηκε στην τέταρτη -πλην τίμια –θέση!

Ακόμα πιο χαμηλά στην λίστα είναι το «μαύρο πρόβατο» της βασιλικής οικογένειας, πρίγκιπας Χάρι με 27% και ακολουθεί η Μέγκαν Μαρκλ με 25%. Τελευταίος και καταιδρωμένος ο πρίγκιπας Αντριου, τον οποίο συμαπθεί μόλις το 11% των ερωτηθέντων.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr