Αλβανία: Την Πέμπτη η έφεση Φρέντη Μπελέρη και Παντελή Κοκαβέση

0
27

Η κατάσταση της υγείας του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας, είναι υπό έλεγχο, ανέφερε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο δικηγόρος του, Θεόδωρος Καραγιάννης.

Την Πέμπτη στα Τίρανα θα κατατεθεί η έφεση Φρέντη Μπελέρη και Παντελή Κοκαβέση για άρση της προφυλάκισης. Το Ειδικό Σώμα κατά της Διαφθοράς και του Οργανωμένου Εγκλήματος (GJKKO) θα εξετάσει το αίτημα των δύο ανδρών. 

Πρόκειται για έφεση κατά της απόφασης της GJKKO που ορίζει να παραμείνουν στη φυλακή, ζητώντας την απόρριψη της υπόθεσης.

Ο Φρέντης Μπελέρης, δήμαρχος Χειμάρρας και ο συνεργάτης του, Παντελής Κοκαβέσης, κατηγορούνται για εξαγορά ψήφων κατά την προεκλογική εκστρατεία για τις τοπικές εκλογές στην Αλβανία και συνελήφθησαν δύο ημέρες πριν την εκλογική αναμέτρηση. Εκτιμάται ότι η κυβέρνηση Ράμα επιδιώκει με την κατασκευασμένη δικογραφία να χάσει τη θέση του δημάρχου που κέρδισε στις εκλογές. 

Η κατάσταση της υγείας του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας, είναι υπό έλεγχο, ανέφερε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο δικηγόρος του, Θεόδωρος Καραγιάννης.

Ο Φρέντη Μπελέρης μεταφέρθηκε χθες στο νοσοκομείο των φυλακών Τιράνων, καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Ο κ. Καραγιάννης δήλωσε ότι όλη αυτή η αδικία που έχει υποστεί και η ψυχολογική πίεση που δέχεται αυτό το διάστημα επιδεινώνει τα χρόνια προβλήματα καρδιάς που έχει.

Πηγή: skai.gr