Αλλοι δύο ημεδαποί κατέθεσαν στη ΓΑΔΑ στο πλαίσιο της έρευνας για τη 12χρονη

0
56

Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, δήλωσαν χρήστες διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών. Κατέθεσαν ενόρκως και αποχώρησαν, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, με αρκετούς χρήστες διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, να προσέρχονται αυτοβούλως στην αστυνομία για να καταθέσουν.

Σε ανακοίνωσή της η αστυνομία, έκανε γνωστό ότι το μεσημέρι προσήλθαν αυτοβούλως στην Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, δύο ημεδαποί, ένας 43ιών και ένα 54ων ετών, οι οποίοι δήλωσαν ότι έχουν κάνει χρήση πλατφόρμας γνωριμιών. Ο μεν 43χρονος, ανέφερε ότι τον περασμένο Ιούνιο είχε συνομιλήσει μέσω της πλατφόρμας με άτομο το οποίο προσομοιάζει στην 12χρονη. Ο δε 54χρονος, δήλωσε αυτοβούλως ότι είναι χρήστης της εφαρμογής αλλά δεν έχει μιλήσει με ανήλικο άτομο.

Και δύο κατέθεσαν ενόρκως και αποχώρησαν, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της αστυνομίας:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Γ.Α.Δ.Α.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την ταυτοποίηση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν με την ανήλικη παθούσα, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, ταυτοποιήθηκε 43χρονος ημεδαπός, ο οποίος μεσημβρινές ώρες σήμερα (20-10-2022), προσήλθε αυτοβούλως στην ανωτέρω Υπηρεσία.

Όπως ανέφερε, τον μήνα Ιούνιο του τρέχοντος έτους απέκτησε επαφή, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Επίσης μεσημβρινές ώρες σήμερα (20-10-2022), παρουσιάστηκε αυτοβούλως και έτερος ημεδαπός (54 ετών), ο οποίος δήλωσε ότι είναι χρήστης διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, χωρίς ωστόσο να έχει μιλήσει με ανήλικο άτομο.

Οι ανωτέρω ημεδαποί, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr