Αλέξης Γεωργούλης: Ζητά από την Ρομπέρτα Μέτσολα άμεση άρση της ασυλίας του

0
41

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εφόσον το αίτημα γίνεται από τον ίδιο οι διαδικασίες που θα πρέπει να ακολουθήσει η επιτροπή θα κινηθούν αμεσότερα και γρηγορότερα.

Ο Αλέξης Γεωργούλης έστειλε και δεύτερη επιστολή στην Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μετσόλα ζητώντας την άρση της ασυλίας του ενώ και οι δικηγόροι του φαίνεται ότι ζητούν από την εισαγγελία των Βρυξελλών να εξετάσει τον ευρωβουλευτή άμεσα, πριν δηλαδή την άρση της ασυλίας του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εφόσον το αίτημα γίνεται από τον ίδιο οι διαδικασίες που θα πρέπει να ακολουθήσει η επιτροπή θα κινηθούν αμεσότερα και γρηγορότερα αφού με μια μόνο ψήφο η άρση θα καταστεί εφικτή.

Σε δεύτερο χρόνο, οι δικηγόροι του ζητούν από τις βελγικές Αρχές να τον καλέσουν ακόμη και πριν γίνει η άρση της βουλευτικής ασυλίας καθώς είναι πρόθυμος να βρεθεί άμεσα ενώπιον της Δικαιοσύνης και να καταθέσει αναφορικά με τις καταγγελίες σε βάρος.

Οι Αρχές εξετάζουν το αίτημα του και με βάση αυτό δεν είναι απίθανο η προσέλευσή του ενώπιον της Ανακρίτριας να πραγματοποιηθεί εντός των επομένων ημερών.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr