Άγρια κόντρα Σάκη με Τζέιμς – Υποψήφιος προς αποχώρηση ο Νίκος Μπάρτζης

0
65

Συνεχίστηκε και στο επεισόδιο της Δευτέρας η κόντρα ανάμεσα σε Σάκη Κατσούλη και Τζέιμς Καφετζή, στο SURVIVOR που προβάλλεται από τη τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Στο Συμβούλιο του νησιού, πρώτος υποψήφιος παίκτης προς αποχώρηση αναδείχτηκε μετά τη ψηφοφορία ο Νίκος Μπάρτζης.

Στη παραλία των «Κόκκινων», ο Γιώργος Κοψιδάς άφησε αιχμές για το πώς ο Τριαντάφυλλος διαχειρίζεται την ψυχολογία της αντίπαλης ομάδας κατά τα αγωνίσματα, με τον ηθοποιό να έχει διαφορετική οπτική σε σχέση με τον τραγουδιστή.

«Γενικά ο Τριαντάφυλλος είναι συνήθως επικεντρωμένος πιο πολύ στην ψυχολογία των αντιπάλων. Αν ασχολείσαι πάρα πολύ με το σε τι κατάσταση βρίσκεται ο αντίπαλος, αυτό εμένα μου δείχνει ότι δεν πολυπιστεύεις στις ικανότητές σου και στις δυνατότητές σου», είπε ο Κοψιδάς.

Ο Τριαντάφυλλος τοποθετήθηκε: «Δεν είναι άσχημο αν η άλλη ομάδα έχει πεσμένη ψυχολογία να το εκμεταλλευτείς εσύ και αυτή είναι η άποψή μου».

Εν τω μεταξύ η διαμάχη Σάκη Κατσούλη – Τζέιμς Καφετζή συνεχίστηκε. Πριν από το πρώτο αγώνισμα για την εβδομαδιαία ασυλία, ο Σάκης Κατσούλης απευθύνθηκε στον Τζέιμς Καφετζή, στον απόηχο του καβγά που είχαν στην παραλία, και οι δύο παίκτες των «Μπλε» λογομάχησαν έντονα εκ νέου.

Ο Σάκης Κατσούλης είπε στον Τζέιμς Καφετζή ενώπιον όλων: «Μια ερώτηση να κάνω στον Τζέιμς: Στην κουβέντα που υπήρχε στην καλύβα και ύψωσα τον τόνο της φωνής μου, είχα καμία συμμετοχή; Είχα καμία συμμετοχή σε κάποια από τις δύο κουβέντες; Σε αυτό απάντησέ μου». Από τη πλευρά του ο Καφετζής τόνισε: «Ήσουν πάρα πολύ προκλητικός για να δημιουργηθούν διάφορα σενάρια».

Ο Σάκης Κατσούλης απάντησε άμεσα λέγοντας: «Τζέιμς, μάθε λίγο να μιλάς γιατί είσαι 24 χρόνων και ακόμα δεν ξέρεις να μιλάς».

Οι «Κόκκινοι» και οι «Μπλε» συμμετείχαν στο πρώτο αγώνισμα για την εβδομαδιαία ασυλία, που συνοδευόταν από έπαθλο ομελέτας, και σε αυτό οι παίκτες έπρεπε να διανύσουν έναν σύντομο στίβο μάχης και να βάλουν κρίκους σε δύο άξονες και να σπάσουν ένα πλακίδιο με μπαλάκι.

Νικητές αναδείχτηκαν οι «Κόκκινοι» με σκορ 10-6, ενώ οι «Μπλε» μοιάζουν με καζάνι που βράζει. Στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας που περιλάμβανε ισορροπία, την ασυλία κέρδισε η Άννα-Μαρία Βέλλη.

Στο Συμβούλιο του Νησιού, ο Αλέξης Παππάς εξαπέλυσε φαρμακερά «βέλη» εναντίον των Τζέιμς Καφετζή, Νίκου Μπάρτζη και Άννα-Μαρία Βέλλη για υποκρισία επειδή όταν ο Πάνος Καλλίδης έχασε τέσσερις φορές σ’ ένα αγώνισμα, εκείνοι τον αποθέωσαν και αργότερα, ο παίκτης από τη Ρόδο πρότεινε προς αποχώρηση τον τραγουδιστή. Ο Τζέιμς Καφετζής «απασφάλησε» κατά του Πάνου Καλλίδη, κατηγορώντας τον για αλλαγή πλεύσης.

Η Ελευθερία Ελευθερίου έκανε λόγο ακόμα και για bullying από τον Νίκο Μπάρτζη, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, και τον κατηγόρησε πως ακολουθεί τυφλά μια στρατηγική προκειμένου να καταφέρει να φτάσει μέχρι τον τελικό του reality επιβίωσης.

Ο τραγουδιστής Πάνος Καλλίδης τόνισε πως σκέφτεται να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι επειδή ο Τζέιμς Καφετζής, ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα-Μαρία Βέλλη τον «έχουν κάνει να ντρέπεται» και εν τέλει ψήφισε προς αποχώρηση τον συμμετέχοντα από την Κόρινθο.

Από τη ψηφοφορία, υποψήφιος προς αποχώρηση της ομάδας των «Μπλε», αναδείχτηκε ο Νίκος Μπάρτζης.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr