Αγάπη χωρίς όρια: Η ανάρτηση της Φώφης Γεννηματά για μητέρα της

0
85

Τρυφερή ανάρτηση της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά για τη μητέρα της Κάκια με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, αλλά και για τον πατέρα της Γιώργο Γεννηματά, καθώς ακριβώς 56 χρόνια πριν είχαν επιλέξει να ενώσουν τις ζωές τους με τα δεσμά του γάμου. “Τι θα έκανε, τι θα μου έλεγε; Νομίζω πως ξέρω, αγάπη χωρίς όρια” αναφέρει μεταξύ άλλων. 

“Το πρώτο τηλεφώνημα που πήρα σήμερα ήταν από την αδελφή μου, «πόσο μου λείπει» μου λέει. 56 χρόνια πριν σαν σήμερα παντρεύτηκαν ο Γιώργος και η Κάκια, οι γονείς μας. Μια σύμπτωση γεμάτη σημασία, 10.5.1964. Κάπως έτσι ξεκίνησε ένα ταξίδι που έμελλε να μην είναι πολύ μακρύ, αλλά ήταν όμορφο, έντονο, συναρπαστικό, με απροσδόκητη πορεία , δυνατά συναισθήματα και σίγουρα πολύ αγάπη. Στο κέντρο, στήριγμα, πηγή ζωής και αισιοδοξίας η μητέρα μας η Κάκια.

Τώρα που μεγαλώνουμε τα δικά μας παιδιά, χωρίς εκείνη, πόσες φορές έχω αναρωτηθεί είμαι τόσο καλή μητέρα όσο εκείνη; Τι θα έκανε, τι θα μου έλεγε; Νομίζω πως ξέρω, αγάπη χωρίς όρια. Να τη νιώθουν στο χάδι σου να τη βλέπουν στα μάτια σου, να την ακούν στα λόγια σου, στον τόνο της φωνής σου ακόμα κι αν πρέπει να είναι αυστηρός καμιά φορά. Να γραφτεί στην ψυχή τους και να τους συντροφεύει για πάντα στη δική τους ζωή. Να γίνει δύναμή τους”.

Χρόνια πολλά.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr