Αυτός ο ηθοποιός θα πάρει τη θέση του Τζόνι Ντεπ στην ταινία "Fantastic Beasts"

0
160

Τι και αν οι fan του Wizarding World μαζεύουν υπογραφές για να μπορέσουν αν κρατήσουν τον Τζόνι Ντεπ στις νέες ταινίες Fantastic Beasts όπου υποδύεται τον κακό μάγο Gellert Grindelwald φαίνεται ότι η Warner Bros. έχει πάρει την απόφασή της και μάλιστα έχουν βρει και αντικαταστάτη. 

Ο Τζόνι Ντεπ ο οποίος πρωταγωνιστούσε στην ταινία έπρεπε αναγκάστηκα να παραιτηθεί όταν έχασε την διαμάχη με την εφημερίδα «The Sun» η οποία τον χαρακτήρισε ως βίαιο άντρα απέναντι στην πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ.

Και μπορεί να έχασε την δικαστική διαμάχη όμως τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν ήταν αρκετά για να πείσουν πολύ κόσμο ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει αντίθετα αυτός που δεχόταν βία ήταν ο ίδιος ο ηθοποιός.

Παρόλα αυτά η παραγωγή του ζήτησε να παραιτηθεί κάτι το οποίο έκανε άμεσα. Τώρα οι φήμες ήθελαν τον Μαντς Μίκελσεν να αντικαθιστά τον Τζόνι Ντεπ στον ρόλο του. Ο ίδιος σε δηλώσεις του είπε ότι όλα αυτά είναι απλά φήμες.

Ωστόσο το Entertainment Weekly επιβεβαίωσε την Τετάρτη τις φήμες λέγοντας ότι ο Μαντς Μίκελσεν θα είναι ο νέος Grindelwald στις υπόλοιπες 3 ταινίες φαντασίας. Η είδηση προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις κυρίως από τους fans του ηθοποιού που θέλουν να μποϊκοτάρουν τόσο την νέα ταινία Fantastic Beasts όσο και την ταινία Aquaman στην οποία συμμετέχει η Άμπερ Χερντ.

Τα γυρίσματα της τρίτης ταινίας ξεκίνησαν στις 20 Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο και αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2022

Πηγή: Must

Πηγή: skai.gr