Αυστραλία: Πρόστιμο σε γυμνιστές- Τρόμαξαν από ελάφι και χάθηκαν γυμνοί στο δάσος

0
105

Ούτε στο χειρότερο τους εφιάλτη θα μπορούσαν να φανταστούν δύο άνδρες, λάτρεις του γυμνισμού στην Αυστραλία ότι θα κατέληγαν γυμνοί και χαμένοι στο δάσος, κυνηγημένοι από ένα ελάφι και με την αστυνομία να τους επιβάλλει πρόστιμο 1000 δολαρίων αφού πρώτα έσπευσε για τον εντοπισμό τους επιστρατεύοντας μέχρι και ελικόπτερο το οποίο πέταξε από πάνω τους.

Οπως αναφέρει το BBC, οι δύο άνδρες από το Σίδνεϊ, αψήφησαν το τοπικό lockdown και τις ισχύουσες απαγορεύσεις και πήγαν στην παραλία να κάνουν μπάνιο, γυμνοί.

Όλα πήγαιναν καλά, μέχρι να εμφανιστεί ένα ελάφι. Τότε οι δύο άνδρες τρομοκρατήθηκαν και τράπηκαν σε φυγή προς το δάσος χωρίς να προλάβουν να πάρουν μαζί τους ρούχα.

Μόλις γλίτωσαν από την «απειλή» του ζώου, τότε συνειδητοποίησαν ότι είχαν χαθεί και δεν ήξεραν πώς να επιστρέψουν στην παραλία.

Έτσι, κάλεσαν την αστυνομία, η οποία επιστράτευσε μέχρι και ελικόπτερο για να εντοπίσει τους δύο γυμνούς άνδρες, ηλικίας 30 και 49 ετών. 

«Είναι δύσκολο να νομοθετήσεις εναντίον της βλακείας» δήλωσε ο επικεφαλής αστυνομικός, Μικ Φούλερ, σχολιάζοντας το συμβάν.

Οι δύο άνδρες κλήθηκαν να πληρώσουν την απερισκεψία τους, καταβάλλοντας πρόστιμο 1.000 δολαρίων Αυστραλίας για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Υπενθυμίζεται ότι από το βράδυ του Σαββάτου, η πόλη του Σίδνεϊ βρίσκεται σε καθεστώς lockdown, λόγω του εντοπισμού εστιών της μετάλλαξης Δέλτα.  

Πηγή: BBC

Πηγή: skai.gr