Αυστραλία: Γυναίκα εγκλωβίστηκε σε θάμνους και κατάφερε να επιβιώσει με κρασί και γλειφιτζούρια (Βίντεο)

0
30

Η γυναίκα ταξίδευε μέσα από θαμνώδη περιοχή στη Βικτώρια, αλλά πήρε μία λάθος στροφή και το αυτοκίνητό της κόλλησε σε λάσπες με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί εκεί

Η 48χρονη Lillian Ip επέζησε για πέντε ημέρες εγκλωβισμένη σε θαμνώδης περιοχή στην Αυστραλία τρώγοντας γλυκά και πίνοντας κρασί.

Η γυναίκα ταξίδευε μέσα από θαμνώδη περιοχή στη Βικτώρια, αλλά πήρε μία λάθος στροφή και το αυτοκίνητό της κόλλησε σε λάσπες με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί εκεί. Είχε μαζί της μόνο ένα μπουκάλι κρασί, που πήγαινε δώρο σε επίσκεψη, μερικά γλειφιτζούρια, αλλά καθόλου νερό, σύμφωνα με το BBC.

«Το μόνο υγρό που είχε η Lillian, που δεν πίνει, ήταν ένα μπουκάλι κρασί που είχε αγοράσει για να πάει δώρο στη μητέρα της. Με αυτό πορεύτηκε» σημείωσε αξιωματούχος της αστυνομίας. 

Μετά από πέντε νύχτες που παρέμεινε εγκλωβισμένη στο σημείο, την ανακάλυψαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης την Παρασκευή καθώς πετούσαν πάνω στο σημείο στο πλαίσιο έρευνας. Η ίδια αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και δεν μπορούσε να φύγει πολύ μακριά για να αναζητήσει βοήθεια. Φοβήθηκε πως δεν θα έβγαινε ζωντανή, αλλά τελικώς εντοπίστηκε από διασώστες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελικόπτερο. 

«Το πρώτο πράγμα που ερχόταν στο μυαλό μου, σκεφτόμουν “νερό και τσιγάρο”», είπε μιλώντας στο 9News Australia. «Δόξα τω Θεώ η αστυνομικός είχε ένα τσιγάρο».

«Νόμιζα ότι θα πεθάνω εκεί. Όλο μου το σώμα είχε σταματήσει να λειτουργεί από την Παρασκευή» σημείωσε και επεσήμανε πως «ήμουν έτοιμη να τα παρατήσω». 

Έχοντας χάσει κάθε ελπίδα σωτηρίας, έγραψε γράμμα στην οικογένειά της, λέγοντάς τους πως τους αγαπάει. 

Η 48χρονη διαγνώστηκε με αφυδάτωση και αφού έλαβε την απαραίτητη ιατρική βοήθεια, επέστρεψε στο σπίτι της στη Μελβούρνη.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr