Άδωνις Γεωργιάδης: Δημοσίευσε το πιστοποιητικό εμβολιασμού του καταγγέλλοντας «τοξικότητα» (pics)

0
369

Το πιστοποιητικό εμβολιασμού του κατά του κορωνοϊού αλλά και το μοριακό τεστ στο οποίο υπεβλήθη πριν την εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο δημοσίευσε μέσω twitter ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Με έγγραφο του εμβολιασμού, απάντησε σε όσους ισχυρίστηκαν ότι για να κόλλησε κορωνοϊό δεν έχει εμβολιαστεί και με τα αποτελέσματα του pcr τεστ σε όσους ζητούσαν να ελεγχθούν όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση στο Προεδρικό.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι από χθες δέχθηκε άπειρες ευχές αλλά και «μεγάλη τοξικότητα». Εξηγεί ότι η αύξηση του ιικού του φορτίου έγινε ξαφνικά το απόγευμα της Δευτέρας, έκανε πυρετό το βράδυ και σήμερα είναι από το πρωί απύρετος.

«Φυσικά θα μείνω μέσα για όσο προβλέπει το πρωτόκολλο. Οι εμβολιασμένοι βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα παρά μόνον εάν νοσήσουν», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του υπουργού Ανάπτυξης

«Κανονικά θα πίστευε κάποιος ότι σε μία ασθένεια ενός οποιουδήποτε ανθρώπου άπαντες θα έδειχναν συμπάθεια. Εγώ από χθες δέχθηκα άπειρες ευχές και σας ευχαριστώ αλλά και μεγάλη τοξικότητα. Δύο οι βασικές κατηγορίες Α) δεν έχω εμβολιαστεί κλπ Ιδού το Πιστοποιητικό μου λοιπόν ότι πήγα στο Προεδρικό και πρέπει να ελεγχθούν κλπ.

Επειδή όμως είμαι φοβερά σχολαστικός την πάτησαν. Επειδή ακριβώς όλη την περασμένη εβδομάδα ταξίδευσα σε διάφορα μέρη, πριν πάω στο Προεδρικό ζήτησα και έκανα pcr και ήμουν αρνητικός. Έκανα και rapid στον αντ1 Δευτέρα πρωί . Η αύξηση του ιικού μου φορτίου έγινε ξαφνικά την Δευτέρα το απόγευμα. Έκανα πυρετό Δευτέρα βράδυ και χθες σήμερα είμαι από το πρωί απύρετος. Φυσικά θα μείνω μέσα για όσο προβλέπει το πρωτόκολλο. Οι εμβολιασμένοι βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα παρά μόνον εάν νοσήσουν».

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr